Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Sanat engel tanımaz
Engelli Koordinasyon  Merkezi kursiyerlerinin "Sanat Engel Tanımaz" sloganıyla ürettiği el işi ürünler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda dört gün ilgililer için sergilenecek.
Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda gerçekleştirilen açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Vali yardımcısı Fatih Çelikkaya, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, STK temsilcileri ve engelli kursiyerler katıldı.
Açılışta konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "AK Parti hükümetleri döneminde bir çok sosyal haklara, şehri engellilere uygun hale getirme, sosyal destek ve meslek edindirme noktasındaki eğitim programları geliştirildi. Engelli kardeşlerimize hizmet etmek bizim için önemli bir vazifedir. AK Belediyeler olarak 3 ay önce açmış olduğumuz Engelli Yaşam Merkezimiz kardeşlerimize bir güç kaynağı oldu. Engelli Koordinasyon Merkezinde ki kardeşlerimizin, atölyelerde ürettiği ürünler bugün burada sergileniyor. Ben emeği geçen eğitmenleri görevlileri ve kendilerini kutluyor, teşekkür ediyorum" diyerek katılımcılara teşekkür etti.
Başkan Çiftçi ve beraberindekiler açılıştan sonra sergiyi gezerek ürünleri incelediler ve üretilen el işi ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi aldılar. 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49