Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şair ve Bestekarlar Çiğ Köfteli Şiir Dinletisi
Şanlıurfa’nın yetiştirdiği Şair, bestekâr ve sanatçılara Şanlıurfa Şairler ve Bestekarlar Derneğinde on beş günde bir araya geliyor.
 
Şanlıurfa Şairler ve Bestekarlar dernek başkanı Müslüm Dişikırık değneğimizin çok güzel çalışmaları var Şanlıurfa Türküleri,  şiir dinletisi ve Çiğ köftemizi  on beş günde bir yapıyoruz Şanlıurfa’daki şairleri, bestekarları derneğimiz çatısı altında topluyoruz ve çok güzel yeni eserler meydana geliyor buradaki emeğimiz boşa gitmiyor Şanlıurfa’ya çok güzel bir dernek kazandırdık halen çalışmalarımız devam ediyor. Derneğimiz Özdiker Halep çarşısında bütün Şanlıurfa’lıları derneğimize bekliyoruz gelip şiirlerimizi, bestelerimizi dinlesinler .
Müslüm Dişikırık Şairler ve Bestekarlar Derneği Olarak Urfa’da önce gelmiş geçmiş sanatçıların resimlerini bir araya getirdik
.
Şanlıurfa daki şair ve bestekârları bir araya getirmek. Bu birliktelik dahilinde yeni türküleri ve yeni besteleri güfteliyor, yeni besteleri bilgisayarımızda dizayn ediyor, listeleri tutuyor, kitap yayınlamak isteyen arkadaşlarımıza öncülük ediyoruz. Ayrıca her 15 günde bir bestekârlarımızı ve şairlerimizi derneğimizde toplayarak Şanlıurfa Türküleri, şiir dinletisi ve Çiğ köftemizle eski sanatçılarımızı  anıyoruz  dedi”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48