Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Sahte Para Operasyonu: 3 Gözaltı
Şanlıurfa’da güven timi polisleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde 2 bin lira sahte para ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Güven Timi ekiplerinin Haşimiye Meydanı'nda durumundan şüphelenerek durdurduğu A.A'nın yapılan üst aramasında 300 TL değerinde sahte banknot tespit edildi.
Bu kişinin parayı başka kişilerden aldığını belirtmesi üzerine, H.İ.Ç. ve H.İ gözaltına alındı. Bu kişilerden de bin 700 TL değerinde sahte banknot ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49