Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şahıslar İlk Suçlarında Başarısız Oldu
Şanlıurfa’da 45 bin dolarlık araç aksesuarı çalan hırsızlar teknik ve fiziki takip sonucu 24 saatte yakalandı.
Olay dün sabah kentin yunus emre caddesinde meydana geldi. İddiaya göre bir elektronik malzemesi ve araç aksesuarı satışı yapan bir depodan hırsızlık bilgisi alan Şanlıurfa Asayiş Şube müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri yaşanan olayın ardından teknik ve fiziki takip çalışması yaparak çalınan 45 bin dolarlık malzemeyi Şanlıurfa2da pasaja satmak istenirken yakaladı.
 Burada yakalanan şahısın verdiği bilgiler ile yola çıkan hırsızlık büro amirliği ekipleri Kentin karaköprü bölgesinde farklı adreslerde yaptıkları çalışma ve aramada araç aksesuarı, araç televizyonu. müzik seti,cipiares ve yön belirleyici cihazları ele geçirdi.Olaya karışan 6 kişiyi göz altına aldı.
 Göz altına alınan 6 kişinin ifadelerinin alınmasının ardından B.A,İB,D.ve U.A alınan doktor raporlarının ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan alınan bilgiye göre hırsızlık iddiasıyla yakalanan şahısların ilk suçları olduğu ve kayıtlarını bulunmadığı öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49