Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Sahil Boyu Temizlik
ABDULLAH YİĞİT
 
Şanlıurfa’nın en güzel ilçelerinden Birecik ilçesinde bu gün temizlik kampanyası vardı.
 
Belediye başkanı Av.Faruk Pınarbaşı. milli eğitim müdürü Ali Özçelik ,Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Yücel ,Gençlik ve Spor Müdür Vekili Hasan Gözügök temizlik kampanyasına katıldılar.
 
Birecik ilçesini baştan başa 4 km metreyi belediye başkanı Av. Faruk Pınarbaşı eline poşet i aldı ilköğretim çocukları ile çöp topladı. Çocuklar ile bol bol sohbet etti hem sevdi hemde beraber çöp topladılar. esnafı ikaz eden belediye başkanı siz artık bu çocukları örnek alın her kez iş yerinin önünü temizlenmesi istedi . eldiven taktı başkan halkla temizlik yaptı çocuklarla. 2.5 saat temizlik ten sonra ilköğretim çocuklarına ve belediye personellerine ve öğretmenlerine sahil kenarındaki parkta kumanya yediler çocuklarla beraber .
 
Belediye başkanı Av.faruk Pınarbaşı yaptığı açıklamada” biz Birecik ilçesinde milli eğitimle yapmış olduğumuz görüşme sonucunda milli eğitim de bize destek verdiği için teşekkür ediyorum. beraber yaptık belediye çalışanları ve ilköğretim okulu çocuklarımızla beraber bu gün yaklaşık 4 km lik şehrin baştan başa temizlik kampanyası yaptık .bundan sonra sık sık yapacağız .bu gün bizim ilköğretim çocuklarını şehir merkezindeki babalarını ağabeylerini amcalarını ikaz ettiler sizlerin attığını biz topluyoruz artık kimsenin caddeleri çöp atmamalarını
 
Bu gün milli eğitim ile yapmış olduğumuz görüşme sonucunda temizlik kampanyasına destek verdikleri için teşekkür ederiz. yaptığımız temizlik kampanyası ilçemizin artık turizm şehri olduğunu her kesin elini altına koyması gerektiği. sonucu bu Birecik belediyesinin yapmış olduğu kampanyaya milli eğitim teşekkür 2.5 saatlik temizlik kampanyasını destekledikleri için.
 
Amacı temizlik yapmak Birecik halkına ve halkına mesaj vermek olduğunu Birecik yapılan amacı Birecik ilçesi hepimizin artık temizlik yaparsan güzelin şehrin temizlikten kurtulacağını. Birecik hepimizin ilçemizi temiz tutmamız lazım her kes dükkânın yerini Birecik’te temizlik diye bir şey kalmaz. 100 temizlik işçisiyle  kalmaz. Örnek insanlar sigarasını içiyor atıyor izmaritleri atıyor. çekirdek yiyor kabuğunu atıyor artık. kutusunu poşetini ,atıyor .sakız ve meyvenin poşetleri duruyor bu mesaj veriyor .
 
Biz şehirde beraber yaşıyorsak her kesin temizlik konusunda her kesin kendi elinden geleni yapması gerektiği ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49