Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Şah Fırat Operasyonu Dönüşleri Başladı
Şah Fırat Operasyonu- Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınına konuşlanan zırhlı araçlardan bazısı, Şanlıurfa'ya getirildi.
Süleymna Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nu tahliyesi için düzenlenen Şah Fırat Operasyonu öncesinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Mürşitpınar sınırına sevk edilen tank ve zırhlı araçlar bölgeden ayrıldı.Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yönelik düzenlediği Şah Fırat operasyonuna katılan ve dün Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınına konuşlanan askeri araçlardan bazısı, Şanlıurfa'ya getirildi.Sınır birliğinde tırlara yüklenen 5 tank ile 2 paletli personel taşıyıcı, kent merkezindeki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na götürüldü.Polis ekiplerinin, araçların geçiş güzergahında önlem aldığı görüldü.Şah Fırat operasyonu 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı Tank Askeri
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48