Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Sağlıkçılardan Deprem tatbikatı.
Tatbikatı bizzat yöneten İl sağlık müdürü Op.Dr. himmet DURGUT yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı acil sağlık hizmetleri başkanlığı bünyesindeki UMKE ekiplerimizin 112 ekiplerimizin ve ilimizdeki bütün özel ve kamuya bağlı hastanelerimizin entegrasyonu ve koordinasyonuyla beraber senaryoya göre olası bir deprem anında AFAD ve 112 UMKE ekiplerimizin hastalara hızlı bir şekilde müdahalesi ve sağlık merkezlerine taşınmasıyla ilgili olarak AFAD’la beraber senaryo gereği Bozova devlet hastanesini merkez üssü alarak Bozova Hilvan Devlet Hastanelerinin içindeki yatan hastalarımızı tahliye edecek şekilde yine Bozova Devlet Hastanesi’nin çeşitli mahallerinde senaryo gereği depremden yıkılan alanlarda yaralıları tahliye etmek üzere il geneli toplam senaryo gereği 80 den daha fazla yaralı hastamız hastanelere sevk edildi.
Doğal Afet esnasında diğer kurumlarla olan iletişim problemleri üzerinde özellikle biz durduk alternatif iletişim kanallarını kuralım kullanalım onun tecrübesini yaşayalım diye tüm hastanelerimizin katılımıyla bu tatbikat gerçekleştirildi.
Bu tatbikatı planlayan gerçekleştiren tatbikata katılan bütün ekibe şükranlarımı sunuyorum onlarla gurur duyuyorum bizim için hepsi yüz akı, ekiplerimize teşekkür ediyorum dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48