Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Safra kesesinden binlerce taş çıktı!

Şanlıurfa'da uzun süredir mide ve karın ağrısı şikayetleriyle gitmediği doktor kalmayan ve karın ve mide ağrısı ile şişkinlik şikayetiyle tekrar bir özel bir hastaneye başvuran 70 yaşındaki hasta yapılan muayenesi ve çekilen ultrason filminde safra kesesinde taşlar olduğu belirlendi. Ameliyata alınan kadının safra kesesinden binlerce taş çıkarıldı. Başarılı geçen ameliyatla kadın sağlığına kavuştu.

Hastayı başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturan Özel Metrolife Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Turgay Yüksel, “Hastamız bize uzun yıllardır devam eden mide ve karın ağrısı şikayetiyle başvurdu. Bu şikayetlerle çeşitli defalar doktora gitmiş, ama obez ve yaşlılığından dolayı operasyon riskleri göz önünde bulundurularak ameliyata alınamamış. Yaptığımız ultrason ile safra kesesinin taş ile dolu olduğunu gördük. Ameliyatı laparoskopik yöntemiyle yani kapalı şekilde gerçekleştirdik. Ameliyattan sonra safra kesesini açtığımızda hepimiz çok şaşırdık. Yıllarca çok sayıda safra kesesi ameliyatı yaptım fakat bu şekilde safra kesesi binlerce taş dolu hasta ilk kez görüyorum. Binlerce taş bulunan böyle bir safra kesesiyle karşılaşınca hayretlerimizi gizleyemedik. Bugün birinci haftasını geride bıraktı. Şikayetleri tamamen geçti” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49