Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Sabah Gazetesine Ziyaret
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daire başkanı ve ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı M.Yaşar Subaşı Sabah Gazetesi ve TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret ettiler.
Şanlıurfa bir dizi temaslarda bulunana Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daire başkanı ve ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı M.Yaşar Subaşı Sabah Gazetesi  ve TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret ettiler.
Ziyaret kapsamında Ak parti Milletvekili aday adayı M.Yaşar Subaşı Sabah gazetesi temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret bulunduklarını Mehmet bey'in gazetecilik görevinde başarılar dileklerinde bulunduğunu ifade etti.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daire başkanı ve ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu ise,"Şanlıurfa Sabah gazetesi ve basın emekçimiz Mehmet Yıldırım'ı ziyaret geldim, 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş bayramı olması nedeniyle her yıl 11 Nisan'da Ankara'da Şanlıurfalılar derneği yönetim kuruluyla birlikte Urfa'ya gelip milli mücadelede önemli bir yeri olan 11 Nisan kurtuluşumuzu Urfa da hemşerilerimizle kutluyoruz, Basın emekçimiz sayın Yıldırım her zaman Şanlıurfalılar derneğinin yapmış olduğu faaliyetleri paylaşıyorlar Ankara'da okuyan 50 tane üniversite öğrencilerimize burs veriyoruz" dedi.
Sabah Gazetesi TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım," Başta  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı M.Yaşar Subaşı bizleri ziyaret geldiler teşekkür ediyorum iyi bir Şanlıurfalı milletvekili yolunda başarılar diliyorum ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daire başkanı ve ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, Mahmut bey'de Urfalılar için Ankara'da gece gündüzünü katarak çalışıyor. Mahmut bey'de benimde daha önce top arkadaşım top oynarken kalecimizdir. iyi bir Urfalı iyi kaleci" olduğunu belirti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49