Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Saadet Partisinden MHP' ye Katılım

Sevimli mahallesinin kültür evinde gerçekleşen programa saadet partisi ilçe başkanı ve yönetiminin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. Seçime kısa bir süre kala partisinden istifa edip MHP saflarına katılan Hüseyin Güneş yaptığı açıklamada; Mensubu olduğum ve ilçe başkanlığını görevinde bulunduğum Saadet Partisinden bugün itibarıyla istifa edip MHP’ye geçmiş bulunmaktayım. Millet ittifakı adı altında adeta şer odaklarının siyasi ayağını yürüten partiler arasında Saadet Partisinin de olmasından dolayı bugün istifa kararı alıp istifamı gerçekleştirdim. Başta yönetimim ve akrabalarımla yaptığım istişare sonucu 15 Temmuz gecesi devleti adeta uçurumun eşiğinden getiren ve milletinin yanında çıkar gözetmeksizin dik duran Milliyetçi Hareket Partisine katılma kararı aldım.; dedi.

İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada; Hüseyin Güneş kendi hür iradesiyle partisinden istifa edip MHP’ye katıldı. Seçime bir gün kala böyle bir geçiş bizleri mutlu ederek motivasyonumuzu artırmıştır. Ben inanıyorum ki halkımız 24 haziranda gerçek iradesine sandığa yansıtacak ve Urfa’dan MHP milletvekillerini meclise gönderecektir. Bugün bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum; dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49