Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

S-400'ler Türkiye'ye getirildi!
Türkiye'nin hava ve füze savunma ihtiyacının karşılanmasına yönelik tedarik edilen S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin teslimatı bugün itibariyle resmen başladı. S-400'lerin birinci grup malzemeleri Ankara'da bulunan Mürted Hava Üssü'ne getirildi. Teslimat sürecine ilişkin ilk görüntüler de yayımlandı.
Savunma Sanayii Başkanlığı da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi Projesi kapsamında Başkanlığımız ile Rosoboronexport/Rusya Federasyonu arasında imzalanmış olan sözleşme kapsamında S-400 sistemi teslimatının ilk aşaması bugün Ankara’ya inen ilk uçakla başlatılmıştır. Sisteme ait parçaların teslimatlarına önümüzdeki günlerde devam edilecek, sistem bütünüyle hazır olduktan sonra ilgili makamların belirleyeceği şekilde kullanımına başlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49