Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Resulayn Sporla Savaşın İzlerini Siliyor

Gerçekleştirilen turnuvada 16 takım mücadele ederken karşılaşma günleri şehirde adeta şenlik havası yaşandı.

Savaşın izlerini her geçen gün silmek ve bölge halkını yeniden sosyal hayata adepte etmek amacıyla etkinliklere imza atan Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gerçekleştirdiği futbol turnuvasıyla şehirde heyecan yarattı.

Nefesleri kesen bir final maçında ise karşı karşıya gelen Aziziye Spor ve Muhatta Spor sahada adeta şov yaptı.

Final maçına Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Suriye spordan sorumlu Meclis üyesi Muhammed Ali Hamza ve Suriye Koordintörleri katıldı.

RESULAYN SPORLA SAVAŞIN İZLERİNİ SİLİYOR

Resulayn şehrinin sporla savaşın izlerini sildigini söyleyen İl Müdürü Halil Eren; “Barış Harekâtı Futbol Turnuvasının oynanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bizim için katılım sağlayan tüm takımlar birinci gibidir. Ülkemizin sınırlarını ve Suriye’deki insanlarımızın canlarını koruyan Mehmetçiklerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Amaç sporun birleştirici gücünü göstermektir. Bu tür turnuvalarının devamının gelmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapacağız. Zevkli ve heyecanlı bir final maçı izledik” dedi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları tadim edilirken ayrıca sporculara spor malzemesi de hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49