Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Ressamlardan Savaşa Hayır Sergisi
 Şanlıurfa Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde başlatılan resim sergisinde 12 genç ressam tarafından 21 yağlı boyadan oluşan resimleriyle savaşa karşı olduklarını ifade ettiler.
Şanlıurfa Belediyesi sergi salonunda gerçekleşen ‘Savaşa Hayır konulu resim sergisine Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Memur-Sen Şanlıurfa il temsilcisi Mahmut Atçı, Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzi Çelik, birçok Okul Müdürü ressam ve şairlerin yanı sıra çok sayıda Davetli katıldı.
Protokol tarafından açılan sergi sonrasında konuşan Ressam Muharrem Çelik’ Ressamlar toplumun öncüleri ve yol göstericileridir. Bu anlamda yaşadığımız dünyada yapılan savaşlar ve felaketler karşısında bizler topluma barışın, sevginin yolunu ve kardeşliğin yolunu göstermek adına 12 ressam arkadaşla gönüllü ve sorumluluğumuzu bilerek bu çalışmayı ortaya koyduk. Amacımız savaşsız bir dünya mutlu bir yaşam için çalışmaktadır dedi.
Daha sonra konuşan Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Ve Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik İse’ Anadolu Gençlik Derneği dünyanın dört tarafında yapılan zulümlere ve haksızlıklar karşısında her zaman haktan yana durarak duruşunu sergilemiştir.
 Başta ilimiz olmak üzere tüm dünyadaki gençliğe hizmet eden Anadolu Gençlik Derneği yaşana bilir bir dünyanın kurulabilmesi için çalışacaklarını ve savaş ortamında safının belli etmek içinde ressam kardeşlerimizle birlikte mazlumların sesi olmak için böyle bir çalışma yaptık ve bir an önce bu savaşlar biter diye konuştu.
 Son olarak konuşan Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ise’ Ressamlar ne yazık ki barışı kalemleriyle çiziyor bu acımasız dünyada. Resimler savaşın ağır basan bir örneği gibidir. Yanan yürekler var yanı başımızda. Toplum olarak bir şekilde barışa el atmak zorundayız. Ben buradan inşallah yaşanan bu savaşların bir an önce bitmesini cenabı haktan niyaz ediyor ressam arkadaşlara bu davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum dedi.
 Yapılan konuşmaların ardından yapılan resimler teker teker izlenip ressamlardan bilgi alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49