Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Rektörler Şanlıurfa'da Toplanacak
22 Şubat 2013 tarihinde Osmanbey yerleşkesinde gerçekleşecek olan toplantıya tüm üniversite rektörleri ve üniversite temsilcileri katılacak.
Aritmetik olarak 200 yılda bir gerçekleşen bu toplantı Harran Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiş olması gerek üniversite gerekse Şanlıurfa için çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Üniversiteler arası kurul başkanı olan Harran Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İbrahim Halil Mutlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada üniversiteler arası üst kurul toplantılarının önemine dikkat çekerek; “Bu toplantılarda üniversitelerin sorunları ele alınarak denklikler, geçiş şartları, yeni kurulacak fakülteler konuları ele alınır. Bu toplantı üniversitemiz ve Şanlıurfa için büyük bir fırsattır. Harran Üniversitesi bu toplantı ile gerçek bir üniversite olduğu ve büyüklüğünü kanıtlamıştır.”dedi.
Rektör Mutlu açıklamalarında YÖK başkanı Prof. Dr Gökhan Çetinsaya’yı da davet ettiklerini ve bu toplantıya katılacaklarını ifade ederken, düzenlenecek toplantıdan artan zamanlarda rektör ve üniversite temsilcilerinin Şanlıurfa’yı tanıma fırsatı bulacaklarını ifade etti.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49