Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Rektör Yardımcısı Oymak’ Tan ŞUÇGAD’A Ziyaret

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğine ziyaretler sürüyor. Harran Üniversitesi Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından rektör yardımcılığına getiren Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak’ı dernek binasında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Dernek Üyesi Yeniurfa Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Er’de hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gülebak, öncelikle rektör yardımcılığına getirilen Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak’ı hocayı tebrik ediyorum üniversite ve şehrimiz adına alınmış doğru bir karardır.” Dedi. Öte yandan Başkan Gülebak daha öncelerinde basın ile üniversite arasında yaşanan iletişimsizlik sorunlarını Rektör Yardımcısı Ahmet Oymak’a iletti. Şanlıurfa Bozova ilçesinden Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK üniversiteye geldiği her görevde başarılı hizmetler yapmış. “Tek derdim Urfa Mesele Urfa olunca neden memleketimize hizmet etmeyelim.” Diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak, Başkan Gülebak’ın kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, her ne olursa olsun herkesin gayesinin Urfa olması gerektiğini ve bu bilinç ile Harran Üniversitesinde yeni bir dönemin başladığını, bu neticede üniversitenin yeni yönetimi Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ile birlikte daha güzel yerlere geleceğini söyledi.

‘Basınla arasına mesafe koymamalıdır’

Üniversitenin geçmişteki dönemlerde basınla arasında kopukluğun yaşandığı bununda üniversiteye büyük zarar verdiğini söyleyen Başkan Gülebak, Basın olarak geçmiş dönemlerde Harran Üniversitesi ile büyük bir iletişi kopukluğu mevcuttu. Yapılan çalışmalar tam anlamı ile basına aktarılmadığı gibi basınla pek yakınlaşma olmuyordu. Aslında baktığımızda Üniversite hepimizin üniversitesi, şehrimizin üniversitesinin ve eğitiminin en iyi yere gelmesi için elimizden gelen her çalışmanın içinde bulunmak isteriz. Ama daha önceki dönem rektör bununla ilgili çok sıkıntılıydı. Basınla birlikte üniversitemiz çok daha güzel yerlere gelebilir. Dedi.

’Basınımızla el ele verip üniversiteyi kalkındıracağız’

Rektör Yardımcısı Oymak, “Bu kadim olan Üniversitemiz de yetersiz politikalardan dolayı bir türlü tamamlanamayan, eksik bir durumda kaldı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Üniversiteye İstanbul’dan, İTÜ’den Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik hocanın Rektör olarak atandı. Rektör Beyin üniversitede yeni bir değişim havası yarattığını düşünüyorum. Bu güzel, umut verici. Başarı için mücadele eden herkese şükran ve minnet borçluyuz. Yeni rektörü beyle birlikte bizlerde üniversitemizi en iyi yere getirme planı içindeyiz. Daha önceki dönem hatalar yapılmış ve çalışmalar çok geride kalmış olsa da biz üniversite ile şehri birbiri ile kaynaştıracağız. Bu alanda basınımıza büyük bir ihtiyacımız var, basın şehrin dili, kulağı gözüdür bundan dolayı bizde basınımızla sürekli iletişim halinde olup üniversitemizi şehrimizde ve ülkemizde en iyi noktaya getirmenin çabasında olacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49