Öne Çıkanlar ibrahim ont Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Rektör Mutlu’dan Tegv’ e Ziyaret
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu, kısa adı Tegv olan Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Şanlıurfa parkını ziyaret etti.
Eğitim ve öğretim yılı 2. dönemin ilk günü olması sebebiyle yapılan ziyarette rektör Mutlu çocuklara masa tenisi raketi ve spor topları hediye etti.
Çocuklarla bir süre sohbet eden Rektör Mutlu, çok amaçlı salonda toplanan çocuklara yaptığı konuşmada eğitim ve öğretimin önemine vurgu yaparak, onların gelecekte üniversiteyi okumalarının gerekliliğini anlattı.
Parktaki öğrencileri Harran Üniversitesini gezmeye ve tanımaya davet eden rektör Mutlu’nun ziyaretinden öğrenciler ve park yöneticileri oldukça memnun oldular.
TEVG Park sorumlusu Rukiye Dağhan Çetin ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Bugün eğitim ve öğretim 2.dönemin ilk günü olması dolayısıyla sayın rektörümüzün bizleri ziyaretinden oldukça memnun olduk. Kendilerine teşekkür ederim.
Üniversitenin yanımızda olması, yanı sıra yöre çocuklarına sahip çıkması ve destek vermesi üniversitemizin büyüklüğünü ve bir bölge üniversitesi olduğunun kanıtıdır.” dedi.
Rukiye Dağhan Çetin daha sonra rektör Mutlu’ya ziyaretleri anısına çocukların yaptığı el işi takımından hediye etti.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49