Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Rektör Çelik’ten ŞUÇGAD’A Ziyaret

Şanlıurfa'daki kurum ve kuruluşların yöneticilerini gazeteciler ile buluşturan Çalışan Gazeteciler Derneği, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik'i ağırladı. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Rektör Çelik'i, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak karşıladı.

Kendisini ağırladığı için dernek başkanı Tahir Gülebak’a teşekkür eden Rektör Çelik, “Harran Üniversitesi olarak basınla yakın ilişkiler içinde bulunmak istiyoruz. Aslında biraz geç kaldık. Geçen sene üniversitemize davet etmiştik, epeyce de bir katılım olmuştu ama ondan sonra bir duraklama devri oldu. Bundan sonra tekrar bir hamle yaptık işte yavaş yavaş sırasıyla hem sizin gibi değerli dostları hem diğer basın firmalarını ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

Derneğin davetini kabul ettiği için Çelik’e teşekkürlerini ileten Başkan Gülebak ise şunları söyledi; “Üniversitemizin basınla iç içe olması gerekiyordu. Hocamız ilk geldiği gün basınımızı davet etti. Şanlıurfa ile üniversiteyi kaynatmak için özellikle güzel çalışmaları var. Hocamızın buraya gelmesi bunun bir örneği çünkü üniversite ile şehir birbirine kaynaştığında çok güzel işler çıkar. Hocamızın geçmişine baktığımızda çok büyük başarıları olduğunu görüyoruz. Bu başarılarını Şanlıurfa’da da göstereceğini düşünüyoruz. Gençlerimizin özel eğitimi için basın olarak hocamızın yanında olduğumuzu iletiyoruz. Çünkü gerçekten hocamızın çok güzel çalışmaları var, güzel projeleri var. Bunları uyguladıktan sonra katkı sağlayacağını düşünüyorum ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

Soru –cevap şeklinde geçen ziyarette, Urfa halkı ile üniversite arasındaki köprüyü kurma adına basına görev düştüğü konuşuldu. Özellikle üniversitenin daha da gelişmesi için çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Rektör Çelik, her zaman her fikre açık olduklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49