Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Ramazan'ın coşkusu Haliliye'de yaşanır
 Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen “İki ses bir nefes” adlı tasavvuf müziği korosu, izleyenlerin beğenisini topladı. Gecede konuşan Başkan Fevzi Demirkol, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’ı dolu dolu geçirdiklerini ifade ederek, “Ramazan Haliliye’de yaşanır dedik ve inşallah memnunsunuzdur diye düşünüyorum” dedi.
Haliliye Belediyesi, Rabia Meydanı’nda Şanlıurfalı udi Mehmet Bitmez ve Sazkar Topluluğu ile Hafızlar Halil Necipoğlu ve Yunus Balcıoğlu’nu Şanlıurfalılar ile buluşturdu. “İki ses bir nefes” adlı tasavvuf müziği konserine Başkan Fevzi Demirkol’un yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Hande Çankaya, Abdulkadir Altundağ, Emin Coşkun ve Hasan Kaya ile yüzlerce kişi katıldı.
Konser öncesi sahneye çıkan Başkan Fevzi Demirkol, Ramazan Ayı’nın önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı Haliliye halkına dolu dolu yaşatmayı amaçladıklarının altını çizen Başkan Demirkol, konuşmasını şöyle tamamladı:
“İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Aynı zamanda kardeşliğin ve paylaşmanın en had safhaya çıktığı bir aydır. Ramazan Haliliye’de yaşanır dedik ve inşallah memnunsunuzdur diye düşünüyorum. Ramazan bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayıdır dedik imkanlarımızı birleştirdik. İmkanlarımızı ve sofralarımızı paylaştık. Duamız bir, soframız bir. Sayın Mehmet Bitmez, Şanlıurfa’nın evladı. Bu işe kayıtsız kalmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hafızlarımıza hoş geldiniz diyorum. Sazendelerimize teşekkür ediyorum. Size Ramazan Haliliye’de yaşanırı en güzel şekilde icra edeceklerini eserleriyle, ilahileriyle gösterecekler.”
Başkan Demirkol, konuşmasının sonunda Mehmet Bitmez, Halil Necipoğlu ve Yunus Balcıoğlu’na hediye takdiminde bulundu. Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden sanatçılar, güzel organizasyonuyla kendilerini Şanlıurfalılar ile buluşturan Başkan Fevzi Demirkol ve ekibine teşekkür etti.
Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu’nun da sahne aldığı konserde, tasavvuf müzikleri ve ilahiler seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren ve zaman zaman protokol ile vatandaşların da eşlik ettiği konser, dinleyenlerden tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48