Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ramazanda İşleri Kolay Değil
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'da Hava sıcaklığının artması ve Ramazan ayı ile birlikte bazı meslek gruplarını olumsuz etkiledi.
Kentte Hava sıcaklığının artması ve Ramazan ile birlikte bazı meslek gruplarını olumsuz etkiledi. Bunların başında ise sürekli ateş başında olan kalaycılar geliyor.
Yaz ayına denk gelen Ramazan ayı, ateş önünde kalaycılık yapan kalay ustalarını zorda bırakıyor. Hava sıcaklığının 34 dereceyi gördüğü Şanlıurfa'da ateş başında çalışan e kalaycı ustaları, meslekleri gereği ısısı 60 ile 80 derece sıcaklığı olan fırınların önünde saatlerce çalışmak zorunda kalıyor. Kentte çalışan kalaycı ustaları, gün boyu ateşin önünde demir döverek, kaynak yaparak zor şartlar altında çalışmalarına rağmen oruçlarını tutmayı ihmal etmiyor.
Haşimiye meydanında kalaycı ustası zor günler geçirdiklerini söyleyerek, Ramazan ayı nedeniyle daha erken iş bırakmak zorunda kaldıklarını ifade etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48