Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Ramazan’da Elektrik Kesintisi
 Şanlıurfa’da her yıl yaşanan elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğü halen çözüme ulaşamazken, bu defa yaşanan sıkıntı Ramazan ayında da gösterdi.
Hava sıcaklığının 45-50 dereceye ulaştığı Şanlıurfa’da vatandaşlar oruç tutarken, DEDAŞ tarafından sürekli kesilen elektrikle birlikte zor anlar yaşıyorlar.
Şanlıurfalı vatandaşlar, "Her yıl ne yazık ki dünyanın 4'üncü barajı olan Atatürk Barajı Şanlıurfa’da olmasına rağmen elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğü devam ediyor. Şu an oruçluyuz ve hava sıcaklığı 50 dereceye yakın. Ne klima ne de vantilatör açabiliyoruz. Voltajlar kaldırmıyor. Ya da kısa süre makinelerimiz yanıyor.” Ramazan ayını Dedaş kaideye alsın, 16 saat oruç tutuyoruz”,  Yetkililer bir an önce çözüm bulsun" diyerek tepki gösterdiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48