Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca organize edilen “Peygamberler Şehrinde Ramazan Ayı Etkinlikleri”ne Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösteriyor.
Rabia Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nı gezen Şanlıurfalılar, gerek merkezde gerekse de ilçelerde Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen etkinliklere katılarak iftardan sahura kadar keyifli ve kaliteli zaman geçiriyor.
Kuran-Kerim Tilaveti, İlahi Konserleri, Ramazan Eğlenceleri, Kıraathane Sohbeti, Tiyatro, Şiir Dinletisi, Konferans, Sema Gösterisi ve Ney Dinletisi gibi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, öte yandan her gün ayrı bir ilçede vatandaşla buluşuyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in de katılım gösterdiği Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında ilçelerde kurduğu iftar sofralarının yanı sıra sosyo-kültürel etkinlikleri de ilçe halkıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan gecelerine bambaşka bir anlam katıyor.
Grup Dergah, Grup Mevlana, Bedirhan Gökçe, Muzaffer Gürler, Recep Aslan, İbrahim Sadri, Grup Kerkük, Abdurrahman Önül, Mahmut Durgun gibi branşlarında önemli ekipleri Şanlıurfalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesinin etkinlikleri Ramazan Ayı sonuna kadar devam edecek.
Bu mübarek ayda yoksulu ve fakiri unutmayan Büyükşehir Belediyesi onların en büyük destekçisi konumunda.
Ramazan Ayı boyunca 5 ilçede iftar veren Büyükşehir Belediyesi her gün 3 bin 500 kişi ilçelerde  iftar veriyor. Ayrıca Türkiye'de az sayıda bulunan Mobil Mutfak'ta şimdiye kadar 2 bin kişiye iftar yemeği verirken 4 bin kişiye daha vermesi hedefleniyor.
Ramazan'ın programa ve iftardan mevcut olmadığının bilincinde olan Büyükşehir Belediyesi, yoksulların yüzünü sevindirdi.
Toplam'da 3 bin 500 gıda paketi dağıtan ve 2 bin 500 daha gıda yardım paketi dağıtmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 500 yoksulu giydirirken  2 bin kişi daha giydirilecek.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE BU HAFTA
7 Temmuz 2015 Salı akşamı Rabia Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Orta Oyunu sergileyecek. Murat Belet ise Haleplibahçe Amfi’de Urfalılarla buluşacak.
8 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı Grup Genç Rabia Meydanı’nda Şanlıurfalılara konser verecek. Murat Belet ise Siverek’te Üçgen Park’ta Sivereklilerle buluşacak.
9 Temmuz 2015 Perşembe Zeyd Şoto Rabia Meydanı’nda birbirinden güzel ilahilerini Şanlıurfalılara seslendirirken Grup Genç, Halfeti Hükümet Konağı bahçesinde Halfetililere konser verecek.
10 Temmuz 2015 Cuma yine Rabia Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Orta Oyunu sergileyecek. Sıra Gecesi Topluluğu ise Karaköprü Saat Kulesi’nde konser verecek.
11 Temmuz 2015 Pazar Gecesi ise Rabia Meydanı’nda Hacivat-Karagöz ve Çocuk Yarışmalarına ev sahipliği yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, TOKİ’de Eyüp Cenap Gülpınar Parkı’nda etkinlik gerçekleştirecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48