Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Ramazan etkinliği yeniden başladı
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ramazan Ayı boyunca hemen hemen her akşam yapılan etkinlikler kapsamında dün akşam 3 farklı etkinlik birden yapıldı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerin dün akşamki ayağında Grup Mevlana sahne aldı.
Eyyübiye Belediyesi tarafından Şanlıurfa Müzesi önünde kurulan platformda düzenlenen etkinlikler, Suriye’nin Kobani kentinde süren iç savaştan dolayı 2 gün iptal edilmişti. Kobani’deki savaşın durulmasıyla birlikte etkinlikler yeniden başladı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tertiplenen Ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam 3 farklı gösteri yapıldı. Teravih Namazı sonrası başlayan etkinliklerde öncelikli olarak çocuklara yönelik çeşitli oyunlar sergilendi.
Yaklaşık bir saat süren çocuk oyunlarının ardından sahne alan Doç. Dr. Celil Abuzer tarafından yarım saatlik dini konular ele alınarak, Ramazan ayının kıymeti hakkında bilgiler dinleyicilere aktarıldı.
Son olarak, Grup Mevlana tarafından ilahiler seslendirildi. Gece yarısına kadar süren etkinliklere vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49