Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Ramazan en çok onları etkiliyor
 Şanlıurfa'da aile ekonomilerine katkı sunmak için çalışmak zorunda kalan Şanlıurfalı çocuklar, Ramazan ayın nedeniyle oruçlu olan çocuklar bina gölgelerinde dinlenmeye çalışıyor.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde. Çöpten topladığı kartonlardan oruç nedeniyle vücudu yorgun düşen çocuk Bina gölgelerinde uyuya kaldı.
Çöplerden geri dönüşümde kullanılabilecek atık ve hurda toplayarak aile bütçesine katkı koymaya çalışan çok sayıda Urfalı çocuk, Kent sokaklarında hayat mücadelesine katılıyor. Ramazan ayında bu çocuklar oyun oynamak için yarışmıyorlar. Ekmek parası için hayat mücadelesi veriyorlar. Küçük yaşta Oruç nedeniyle açlık ve yorgunluğa dayanmayan vücutları bina altlarında dinletmeye çalışıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49