Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Ramazan 'da gece geç saatlere kadar sürdürüyor
Haliliye Belediyesi, haşere ve sinekle mücadelede devam ettirdiği ilaçlama çalışmalarını, Ramazan Ayı nedeniyle gece geç saatlere kadar sürdürüyor.
Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi, ilaçlama çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak sürdürüyor. İlaçlama çalışmaları; sinek ve haşerelerin yoğun olarak bulunduğu ağaçlık alan, dere yatakları ile vatandaşların yaşam alanı olan parklarda Ramazan Ayı’nda da devam ediyor. İlaçlama ekipleri, Ramazan Ayı nedeniyle vatandaşların gece geç saatlere kadar dışarda bulunmasından dolayı çalışmalarını da buna uygun olarak ilerleyen saatlere kadar yürütüyor.
15 araç ve 47 personelle ilçe genelinde dumanlama, sırt atomizeri, sırt pompası, araçla ULV sitemi ve mist blower kullanılarak devam eden ilaçlama çalışmaları, vatandaşların da taktirini topluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49