Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Ramazan Akyol klip çekti

Yaklaşık 15 yıldır Mersin'de Ramazan Akyol Urfa sıra gecesini icra eden Avrupa olmak üzere Dünya'nın bir çok ülkesinde Şanlıurfa tanıtımını katkı sağlayan Ramazan Akyol Urfa sıra gecesi ekibi ve Şanlıurfalı sanatçı Ramazan Akyol'un yeni klip çekti. Akyol klipinde uzun yıllar çarkıfelek ve birçok yarışma programlarında yer alan Mis Turkey 2. Güzeli manken aynı zaman da sanatçı olan Aslı Kökçe Akyol'un, "Ben bitti demeden bitmez" klipinde mankenlik yaptı.

Sanatçı Ramazan Akyol, Aslı Kökçe ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve daha bir çok yeni projeler olacağını belirten Akyol İzmir Alaçatı ve Mersin Narlıkuyu da çektiği klipi en kısa zaman da çıkaracağını belirterek sevenlerine duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
Ramazan Akyol Klip çekti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adanan kılıç 4 yıl önce

Çok güzel daha da iyi olacak teşekkür ler Akyol saz gurubu emeginize sağlık

Avatar
Ranazan Akyol 4 yıl önce

Haber icin çok Tesekkür ederim

Avatar
Mustafa özguney 4 yıl önce

Müzik ve klipler bu sanatsız sanatcı müsveddelerine kaldıysa yazık türk müzigine

banner24

banner49

banner48