Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

PTT Şubelerindeki Risk Minimize Edildi

Çin Halk Cumhuriyeti’nde 2019 Aralık ayında başlayarak kısa sürede tüm dünyada etkili olmaya devam eden koronavirüs salgın riskini önlemeye yönelik İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı tedbir kararları, Şanlıurfa’da ivedilikle hayata geçirilmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da vatandaşların hizmet alırken yoğun olarak bir arada bulunabileceği PTT şubelerindeki bulaşma riskini en aza indirmek için tedbirler alan Şanlıurfa Valiliği, yoğunluğun en fazla olduğu Eyyübiye ilçesinde iki okulu PTT veznesi olarak düzenlemişti.

Şanlıurfa Merkez PTT Şubesindeki sosyal mesafe ihlalini, PTT veznesi olarak düzenlenen okullarda alınan sosyal mesafe tedbirleri ile bertaraf eden Şanlıurfa Valiliği, 13 ilçenin tamamındaki PTT şubeleri için de salgın riskini azaltacak tedbirleri hayata geçirdi.

Başta, vatandaşların birbiriyle yakın temasını kısıtlamayı öngören düzenlemeler kapsamında, tüm şubelerin önlerinde sıra karışıklığını önlemek için güvenlik bariyerleri kuruldu. Sıra bekleyen kişilerin 1,5 metrelik mesafeye dikkat etmesi için uyarıcı sarı çizgilerin çizildiği PTT şubelerine gelenlerin ateş ölçümleri de sıraya girmeden önce yapılıyor. Şube güvenlik görevlilerinin yanı sıra Polislerin de görev aldığı şubelere gelen maskesiz vatandaşlara da ücretsiz maske veriliyor.

Şanlıurfa Valiliğinin, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda aldığı tedbirler, kamu ve özel bankalar, Noterler, Türk Telekom gibi vatandaşlara yoğun olarak hizmet sunulan alanlarda ve kamu kuruluşlarında uygulanmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 4 yıl önce

bayanların sıra aldığı yerde çok terbiyesiz bir polis dikilmiş kaldırımda sıranın nerden başladığını sorurken kimliğimizi alıp ceza yapmaya başladı terbiyesizce bir bayana bağırıp kimliğini verirmisin diye kıçını yırtıyor yani bu sıkıntılı günlerde bunların yaptığı da çekilmiyor

banner24

banner49

banner48