Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

PTT önünde uzun kuyruk oluştu
 Şanlıurfa'da velilere verilen şartlı eğitim yardımı parası (ŞNT) ödemelerini almaya gelen veliler PTT önünde metrelerce kuyruk oluşmasına neden oldu.
Hükümet tarafından çocukların okul şartlarının iyileştirilmesi ve velilere katkı sağlamak amaçlı ödenen ŞNT ödemeleri devam ederken Şanlıurfa'da ŞNT Parası almak için gelen veliler uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah erken saatlerde PTT'ye gelen veliler, burada ŞNT paralarını almak için saatlerce kuyrukta beklediler. Saatlerdir yardım parasını almak için beklediklerini ve soğuk havada bunun zorlaştığını belirten veliler, Allah Devletten razı olsun, azda olsa bize yardım ediyor. Çocukların eğitimine katkı sağlamak için ödüyorlar, bizde gerek çocuklara gerek ev ihtiyaçlarında bunu harcıyoruz" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49