Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

PTT kuyruğunda sosyal mesafeye uyulmuyor

Koronavirüs gündemden düşmezken bazı sorunlar bitip yenileri başlıyor. Özellikle alınan tedbirler kapsamında halk sağlığının önde tutulması amaçlanırken durum sürekli değişiyor.

Türkiye genelinde 1000 TL’lik yapılan yardımlar kapsamında PTT önlerinde oluşan yoğunluğun ardından yeni genelge ile artık yardımın kapıya kadar gerileceği kararına varılmıştı. Bu kararın ardından tam yoğunluk bitti derken bu kez de fatura borcunu ödemek, para çekme-para yatırma, e-devlet şifresi almak isteyenler kuyruklar oluşturdu. Eyyübiye İlçesine bağlı Sarayönü caddesindeki Merkez PTT önünde kuyruk oluşurken kadınlar 11 Nisan Fuar Caddesine doğru sıraya girerken erkekler ise PTT önünden Yıldız Meydanına doğru sıraya girdi.

Sosyal mesafenin pek olmadığı kuyrukta polis ekipler müdahale etsede vatandaşlar iç içe durmayı ve araya kaynamayı ihmal etmedi.

Koronavirüsten dolayı diğer PTT şubelerinin kapalı olmasından dolayı Merkez PTT’de oluşan yoğunluğa tepki gösteren vatandaşlar, ‘’koronavirüsten bu şekilde mi korunacağız, ya her yeri açın ya da burayı da kapatın’’ diyerek isyan ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48