Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

PTT 1. Lig maçları neden yayınlanmıyor!
 Yayın hakları TRT'de bulunan 1. Lig karşılaşmaları, kurumda devam eden FETÖ operasyonu nedeniyle henüz yayınlanamıyor.
 
Sivas, Eskişehir, Giresun, Samsun, Adana, İzmir gibi 16 büyük şehrin Süper Lig'e yükselme heyecanı yaşadığı TFF 1. Lig'de yayın krizi çözülmüş değil. İlk 2 hafta televizyondan yayınlanmadı. Fanatik'te yer alan habere göre kamuoyunda konuşulan iddialar konunun çözümünün zaman alacağına işaret ediyor.
 
Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz'daki darbe girişiminde TRT binası basılmış ve zorla metin okutulmuştu. Olaydan sonra ise kamu kuruluşlarının tamamı üzerinde başlayan FETÖ operasyonlarında örgütle bağlantıları olduğu tespit edilen birçok kişinin işine son verilmişti. Ancak TRT'den bu konuyla ilgili de resmi bir rakam açıklanmamıştı.
 
EKİP SIKINTISI YAŞANIYOR
 
Çok geniş bir kadroyla geçtiğimiz senelerde 1. Lig'de maçların tamamını yayınlayan TRT'de çalışanlarla ilgili araştırmaların devam ettiği ve bu yüzden çok ciddi bir ekip sıkıntısı yaşandığı ifade ediliyor. Futbol Federasyonu, kurumla anlaşma zemini arıyor. TRT ise malum durumdan ötürü görüşmeleri ağırdan alıyor.
 
Kurum yetkililerin de operasyonların tamamlanmasının ardından yeni bir ekiple yola koyulma hazırlığında olduğu belirtiliyor. İddialar doğru ise 1. Lig takipçileri daha uzun bir süre takımlarını izleyemeyecek.
 
İSİM HAKKI GÖRÜŞMELERİ DE İLERLEMİYOR
 
Yayın konusu çözülemediği için federasyon ligin isim hakkı üzerinde de görüşmeleri ağırdan alıyor. Son isim sponsoru PTT'yle olan anlaşma sona ermişti. Ligin ismi şu anda TFF 1. Lig. Ancak maçları izleyemedikleri için isyanda olan taraftarların bu konuda son derece yaratıcı bir önerisi var: Periscope 1. Lig… İlk 2 hafta maçları taraftarların bireysel olarak telefonlarından yaptığı Periscope görüntüleriyle taraftara ulaşmıştı.
 
Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk'ün son ihtimal olarak görüşmelere katılacağı da konuşuluyor. TRT ile TFF arasındaki görüşmelerden en kısa zaman içinde olumlu sonuç alınamazsa bu kez Bein Medya'nın satın aldığı Digitürk'ün 1. Lig yayınlarını da ekranlarına taşıması muhtemel.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49