Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

“Profesyonel Futbolculuğun Önü Açılmalıdır”
AB Sürecinde Şanlıurfa'yı Tanıtma Derneği Urfanatik Gazetesini ziyaret etti
AB sürecinde Şanlıurfa'yı Tanıtma Derneği Başkanı Ali İhsan Çermikli ve Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Çakmak Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak'a çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Daha sonra spor konusunda değerlendirmede bulunan AB sürecinde Şanlıurfa'yı Tanıtma Derneği Başkanı Ali İhsan Çermikli, profesyonel futbolculuğunun önünün açılması gerektiğini söyledi.
Çermikli, "Profesyonel futbolcu konusunda Şanlıurfaspor Kulübü bir yönetmenlik hazırlayarak Şanlıurfalı başarılı amatör futbolculara yaş kategorisi aranmaksızın profesyonelliğin  önünü açmalı ve profesyonel futbolcu seçmeleri yapılmalıdır  .
Şanlıurfaspor futbol kulübü profesyonel 1. Lig grubunda olması süper lige çıkmaya her yıl aday, ancak profesyonel futbol piyasasında Şanlıurfalı başarılı futbol-cuların yer alması ve bir potansiyele dönüşmesini istiyoruz.
Yıllardır Şanlıurfalılar bu özlemi yaşıyor. Bu nedenle ortak noktada çalışmalar yapılarak 2013-2014 futbol sezonu itibariyle her yıl düzenli bir şekilde hayata geçirilmelidir" dedi.
Çermikli, daha sonra Gülebak'ı ve çalışanlarını çalışma-arından dolayı tebrik etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49