Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Polisten torbacı operasyonu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 9 günlük Kurban bayramında  Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında Bayramlarını geçirmeleri amacıyla İl Merkezi ve İlçelerdeki "Uyuşturucu Madde Ticareti" ne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 216 kilo esrar maddesi, 3633 Ecstasy hap, olayda gözaltının alınan 7 şüpheliden 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Örgüt faaliyeti çerçevesinde sokaklarda Torbacı tabir edilen sokak satıcıları ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Bayram süresince yapılan operasyonlar
 
9 Günlük Bayram Operasyonu
 
1. operasyon;Mardin-Şanlıurfa Karayolunda yapılan operasyonda toplam 2 kilo 400 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
2.Operasyon: Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu İlimiz girişinde yapılan operasyonda toplam 3533 adet Ecstasy Hap ve 6.9 gram Bonzai maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (2) şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
3.Operasyon: Akçakale-Şanlıurfa TOKİ bağlantı yolunda yapılan operasyonda toplam 52 kilogram Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
4.Operasyon: Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu Toki ışıkları Gaziantep istikametinde yapılan operasyonda toplam 34 kilo 300 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (2) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, şahıslardan (1)’i tutuklanmış, diğeri ise serbest kalmıştır.
 
5.Operasyon: Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu İlimiz girişinde yapılan operasyonda toplam 126 kilo 500 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
6.Operasyon:Şanlıurfa il merkezinde yapılan operasyonda toplam 630 gram Esrar Maddesi ve 100 adet Ecstasy Hap ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48