Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Polis’ten Şehitlik Anıtına Çelenk
Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikleri kutlandı.
 
10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü, her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Şanlıurfa  Şehitlik çamlıkta bulunan şehitlik anıtı Törene Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, sivil Troplum kuruluşları, Emniyet Amirleri Ve Polisler katıldı. Şehitlik Çamlık’ta Bulunan  Şehitlik Anıtı'na çelenk koyma törenin ardından Saygı Duruşu ve istiklal marşı okundu ardına  Şanlıurfa İl  Emniyet Müdürlü misafirler ağırlanacak. Tebriklerin kabul etti.
 
Basın Mensuplarına Açıklamada Bulanan Likoğlu” Teşkilatımızın kuruluşunun 168. yıl dönümü  münasebetiyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Büyük İnsan Atatürk’ün Anıtına Çelenk  koyduk bu etkinlikle birlikte Akşam program ramımız devam edecek Emniyet teşkilatın kuruluşundan bugüne dek Türk Demokrasisinin kurumsallaşmasında canı bahasına görev yapmakta milletin can, mal ve namusunu sağlamakta görevli Polis toplunum her kesiminde bir görev yaptığı yer vardır bu teşkilat milletimizin emrinde ve hizmetinde dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49