Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Polislere uygulamalı eğitim
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çevik kuvvet polislerin hizmet kalitesini arttırmaya yönelik panzer kullanım eğitimi verildi.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet birimlerinin toplumsal olaylarda oluşabilecek kanunsuz bir eylemin önüne geçip, olaylarda suçsuz ve masum vatandaşların zarar görmemesi,  vatandaşların can ve mallarına zarar gelmesini önleyerek, huzur ve güven ortamını sağladıkları,  bu yönüyle de Emniyet teşkilatı içerisinde önemli bir yere sahip oldukları belirtildi.
 
Bu birimlerde görev yapan personelin temel ve uzmanlık eğitimlerine önem verildiği ifade edilen açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü organizesinde belirlenen polislere panzer sürücülüğü ve panzer kule personeli uzmanlık eğitimi düzenlendiği kaydedildi.
 
İki aşamalı gerçekleşen ve 11 gün süren eğitimlerde katılımcılara fotoğraf ve video görüntüleriyle panzer kullanımında dikkat edilmesi gereken kurallar gösterildi, uzman ekip tarafından teorik olarak konu anlatımı yapıldı. Programda uygulamalı eğitim de verildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49