Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Polisi Şehit Eden Ve İki Vatandaşı Öldüren Zanlı Sahte Kimlikle Urfa'da Yakalandı

Edilen Bilgilere Göre, 23.07.2019 günü Adana'nın Yüreğir ilçesi Levent Mahallesinde meydana gelen olayda B. E. isimli şahıs kimliği belirsiz bir şahıs tarafından ateşli silah ile öldürülmüş ve şahıs olay yerinden Şanlıurfa'ya doğru kaçtığı bilgisi üzerine Adana ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri silahı kullanan zanlıyı Kent girişinde bulunan uygulama noktasında gözaltına aldı. Gözaltına alınan İ.E.'nin yanından bulunan bir kişinin ise Şanlıurfa'da saklandığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler zanlının kaldığı eve operasyon düzenledi. Operasyonda İ.E. olarak kendini tanıtın şahsın sahte kimlik kullandığı 2017 yılında Ankara'nın Kahraman Kazan İlçesinde bir Polis Memurunun Şehit edilmesi, bir polis Memurunun yaralanması ve bir vatandaşın öldürülmesi olayının şüphelisi A.G. isimli şahıs olduğunun tespit edildi. Gözaltına alınan İ.E. ve A.G. emniyette götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49