Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Polis tanıtım standı açıldı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerinde stant açarak, çalışmalarını anlattı. 10 Nisan Polis haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tanıtım etkinliğine vatandaşlar da izleyici olarak katılırken, polisler, yaptıkları çalışmaları anlattı. Tanıtım standının açıldığı alana gelen vatandaşlara polisin çalışmaları konusunda bilgi verilirken, öte yandan ilerleyen teknolojinin çalışmaları hızlandırdığından da bahsedildi. Kısa filmlerle anlatılan çalışmalar, vatandaşların ilgisini çekerken, düzenlenen etkinliğin 10 Nisana kadar devam edeceği belirtildi. Başta olay yeri inceleme başta olmak üzere, emniyet kemeri kullanımı ve trafik kuralları anlatılırken, yakalanan başarılar vatandaşlarla paylaşıldı. Tanıtım standına polislerin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül de katıldı. Standı inceleyen Akgül, polis teşkilatının halkın huzuru için çalıştığını ve bu tanıtım seminerinin halkı bilgilendirmek amaçlı olduğunu söyleyerek, vatandaşların tanıtım stantlarına gelerek, bilgi edinmeleri gerektiğini söyledi. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Akgül, “Her sene Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlama etkinliğini bu sene de gerçekleştirdik. Burada amaç, halkımızın polisle bütünleşmesini sağlamak, polisin halkın huzuru için neler yaptığını belirtmektir. Bu stantlarda polislerin çalışmasının halkla buluştuğu çok iyi bir örnektir” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49