Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

POLİS KUTLAMASI
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa Polis evinde düzenlenen resepsiyona katıldı. 
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra, 20.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğ. Gen. İhsan Başbozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Harran Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, bazı STK temsilcileri, daire amirleri, kurum müdürleri,  Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. 
Resepsiyonda davetlilere açık büfe ikramlarda bulunulurken, ikramları tadan davetliler gecede birbirleriyle sohbet etme imkânı buldu. 168. Yıldönümü pastasını Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu ve 20.Zırhlı Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt ile birlikte kesen Vali Güvenç, yeni yılın polis teşkilatı için kazasız ve belasız bir yıl olması dileklerinde bulundu. 
Resepsiyon Kahramanmaraş’tan gelen ve gazilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Halk oyunları ekibi, gösterileriyle davetlilere keyifli anlar yaşattı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48