Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Polis köpeği Darg esrarı affetmedi
Şanlıurfa'da  LPG Tankerinde  yapılan aramada, 500 kilo esrar ele geçirildi. Polis köpeği darg'nin de görev aldığı operasyonda iki kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından durdurulan bir LPG tankerinde piyasa değeri 600 bin lira olan 500 kilo esrar yakalandı. Uyuşturucu tacirlerinin akıl almaz yöntemi polisi şaşkına çevirdi. 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Bir üzerine Diyarbakır’ın Lice ilçesinden yüklü bir esrar sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Polis sabah saatlerinde Mardin yolunda oluşturulan kontrol noktasında şüpheli araç durduruldu.  LGP tankeri bulunan aracı inceleyemeye aldı. Yapılan incelemede göstergenin tankeri LPG yüklü olarak gösterdiği tespit edildi.  Polis köpeği Darg'ın görev aldığı operasyonda Darg'in tanker içersinde koku alması üzerine açılan LPG’nin kapağı açıldı, tanker içerisinde piyasa değeri 600 bin lira olan 500 kilo esrar ele geçirildi. Polis olayla ilgili Mahmut D. İle Özgür B. Adlı 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin ardından adliye'ye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49