Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Polis katilleri yakalandı
Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırıya uğrayan 2 polis memuru şehit oldu. olayla bağlantılı 2 kişi gözaltına alındı.
Dün gece Eyyübiye ilçesi Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servis önünde önleyici hizmet görevini sürdüren 45 yaşındaki Tanju Sakarya Fatih Kılbey yakın mesafeden silahlı saldırıya uğradı. Biri Başından diğeri sırtından yaralan polis memurları önce görevli oldukları Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.Daha sonra Tanju Sakarya isimli polis memuru Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma hastanesine sevk edildi. Fatih Kılbey ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Sabaha karşı saat 03.00 sıralarında  her 2 polisin de şehit olduğu haberi geldi. Olay sonrası başlatılan operasyonda AK Parti binasına bombalı saldırıda bulunan bir yarılı iki kişi sağ olarak ele geçirildi. BU kişilerle bağlantılı Polisleri şehit eden kişilere yönelik yapılan operasyonda sabaha karşı 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.  Gözaltına alınanların sorguları devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49