Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Polis haftasında şehitler unutulmadı
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Polis teşkilatının kuruluşunun 169 yılı dolayısıyla kutlanan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında verilen yemeğe katıldı.
 
Şanlıurfa Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, görevi başında şehit olan polislerin aileleri ve çok sayıda emniyet teşkilatı mensubu katıldı.
 
Şehit polisler için İl Müftüsü İhsan Açık tarafından okunan dualarla başlayan yemekte bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, “Bir insan için en değerli şey canıdır. Canını vatanı için feda eden kişi de en kıymetli insandır. Milletimiz tarafından da şehitlerimiz hep böyle anılmıştır” dedi. Şehitlik kavramının toplumumuzda mukaddes sayıldığını ifade eden Vali Küçük; “Şehit ve gazilerimizin bütün yakınları başımızın üstündedir. Devletin nezdinde herkes eşittir ama eğer bir pozitif ayrımcılık varsa o da şehit yakınlarınadır. En değerli varlıklarınızı bizler bugünlerimizi yaşayalım diye, birlik ve beraberlik içinde kalalım diye toprağa verdiniz. Bunun için sizler devletimiz nezdinde de milletimiz nezdinde de en kıymetli yere sahipsiniz” cümlelerini kullandı.
 
Devletin son on yılda bu konuda pek çok düzenlemeler yaptığını sözlerine ekleyen Vali Küçük; tehlikeli bir görev olan polislik mesleğini sürdüren tüm polis teşkilatının haftasını kutlayarak: “Bu ilin huzuru ve güvenliğinin ayakta durabilmesi için özveriyle çalışan rütbeli rütbesiz tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı.
 
Konuşmaların ardından şehit ve gazi yakınlarıyla da görüşen Vali Küçük, davete katıldıkları için tüm davetlilere teşekkür ederek misafirlerini kapıda uğurladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48