Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Polis Haftasında Engelliler Unutulmadı
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı kutlamaları çerçevesinde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevlileri Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret etti.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat YORGANCI, Çocuk Şube Müdürü Hıdır ÖZTÜRK, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan GÜNEŞ ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret ederek 5 Adet tekerlekli sandalye hediye ettiler.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdür yardımcısı Sedat YORGANCI Yaptığı açıklamada: Türk Polis Teşkilatı olarak daima engelli vatandaşlarımızın yanında ve destekçisi olduklarını ve ziyaretlerinin bu amacı taşıdığını belirterek Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında Emniyet Teşkilatı olarak sürekli bir çaba gösterdiklerini, ekiplerimiz ve Toplum Destekli Polislik görevlileri diğer kurumlarla irtibata geçerek engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için uğraştıklarını belirtti.
 
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim TAPŞIK ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti; hem gururlandık hem duygulandık sözleriyle ifade ederek Türk Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutladığını belirtti. Ayrıca Emniyet Birimlerinin kendileri ile sürekli olarak ilgilendiğini ve teşekkürlerini iletti.
 
Daha sonra Bedensel Engelli Derneği Başkanı İbrahim TAPŞIK’a çiçek hediye edilerek ziyaret sonlanmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49