Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Polis gruba müdahale etti
 Dört gündür Kobani’de devam eden çatışmalardan kaçan yaklaşık 140 bin kişi Türkiye’ye geçiş yaparken Bazı Suriye uyruklu ve Türklerinde bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi bir grup tekrar IŞID ile savaşmak için geri dönmek üzere Murşitpınar sınır kapısına yığıldı. Geçmke isyen grupla polis çatıştı.

Murşitpınar sınır kapısı giriş ve çıkışlara  kapatıldı. bunun üzerine bir grup gösterici polisle çatıştı. Polis göstericiler tazıklı su ve gaz bombası ile müdahale etti polisin müdahe sırasında bir minibüs yandı, münibüse itfaite müdahale edemedi. Polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Asker ve Polis Kobani sınırında karşı tarafa geçmek isteyen grupa karşı sınırda büyük güvenlik önlemi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49