Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Polis Eşlerinden Sur'a anlamlı yardım
 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurların eşleri, çatışmaların yaşandığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, görev yapan polislere, yardım Kamyoneti gönderdi.
Güvenlik güçleri ile PKK arasında çatışmaların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan görevli polislere, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis memurlarının eşleri tarafından temel ihtiyaçların bulunduğu gıda, giyecek, gibi yardım malzemeleri gönderildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde gerçekleşen yardım gönderimine polis eşleri ve çocukları katıldı. Burada kendi bütçelerine göre hazırladıkları yardımları elleriyle kamyonete yükleyen polis eşleri duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde canı pahasına görev yapan Polislere ellerinden geldikleri kadar yardımları toplayıp gönderdiklerini ifade eden vefakâr Polis eşleri, bir kaç arkadaşla yola çıktıklarını ve bu yardımın gönderildiğini duyan her polis eşinin desteklediğini belirterek olayların son bulmasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49