Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Polis Dolandırıcıları Tarlada Yakaladı
Halil BİTER
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde vatandaşları dolandıran kontör çetesi suçüstü yakalandı Harran ilçesinde kendilerini polis savcı hâkim olarak tanıtan İbrahim. A. Halil. T Fehmi D. Önce PTT Şubesinden 15 Bin TL çektikten sonra, geri kalan  20 bin TL de bankadan çekmek isterken polis fark etti Harran ilçe Emniyet müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri bankaya baskın düzenledi. Banka’dan parayı çekerken polis’leri fark eden 3 dolandırıcı araca binerek kaçtılar kovalamaca sonucu dolandırıcı aracı önce bir aracı çarptı daha sonra dereye uçtu aracın içinden çıkan çete mensupları tarlada kaçmaya başladı kısa kovalamaca sonucu Polis dolandırıcıları tarlada kıskıvrak yakaladı. İbrahim A. ile Halil T.’nın dolandırılıcılıktan çok sabıkalarının olduğu bildirildi şimdiye kadar vatandaşlardan yaklaşık 500 bin TL dolandırdıkları bildirildi gözaltına alınan 3 dolandırıcı Şanlıurfa’nın Harran İlçe emniyet müdürlüğünde sorguları davam ediyor olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49