Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

PKK Urfalı Askeri Kaçırdı
 Şanlıurfa’dan askeri birliğine giden Müslüm Altıntaş’ı, Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen PKK'lılar kaçırdı.
Şanlıurfa’dan askeri birliğine giden Müslüm Altıntaş’ı, Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen PKK'lılar kaçırdı. Erzincan ve Ağrı'da askeri birliklere teslim olmaya giden erler Şanlıurfalı Müslüm Altıntaş’ın yanı sıra Osmaniyeli Adil Kabaklı'yı da PKK’nın aynı yerde kaçırdığı öğrenildi. Her iki askerinde acemi birliği görevini tamamladıktan memleketlerine gelip izin kullanan daha sonra  Erzincan ve Ağrı'da askeri birliklerine dönen Müslüm Altıntaş ve Adil Kabaklı, Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Erlerin bulunması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48