Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Pınarbaşı, İki Günlük mazeret iznini kullandı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın izne ayrılmasıyla ilgili bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Terör Tetikte Müdür İzinde", "Terör Azdı Şanlıurfa Emniyet Müdürü İzne Çıktı" şeklinde haberlere yapılan yazılı açıklama ile sert tepki verildi.
KOMADA OLAN EŞİNİN AMELİYATI İÇİN İZNE AYRILDI
Yapılan bu haberlere istinaden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden gelen yazılı açıklamada “İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın gerekçesini de çocuklarının annesi hanımefendinin dünyanın en zor ameliyatlarından biri olan beyin ameliyatına girecek olması sebebiyle, ailesine destek olmak adına iki günlük mazeret iznine ayrılmıştır. Hanımefendi halen komada olmasına rağmen, kendileri 31.07.2015 günü İçişleri Bakanlığınca düzenlenen İl Valileri ve İl Emniyet Müdürleri Toplantısına katılmak için Ankara İline gitmiştir. Haberlerin içeriğinde Şanlıurfa'da yaşanan her önemli olay sonrası İl Emniyet Müdürü'nün izne ayrıldığı ifadelerine yer verilmiştir. Yapılan seyahatlerin tamamı en fazla iki günlük olup, yaşanan önemli terör olaylarından sonra Emniyet Genel Müdürünü ve ilgili birimleri bizzat bilgilendirmek amaçlı yapılmıştır. Yapılan bu asılsız ve mesnetsiz haberlerin, daha önce de yapıldığı gibi Sayın Eyüp Pınarbaşı'nı yıpratmaya yönelik ve hedef gösterme amaçlı yapıldığı aşikârdır” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48