Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Peygamberler Şehrinde Kadir Gecesi Coşkusu
Ramazan ayının 27'nci gecesi Kadir Gecesi olarak kabul edilen İslam âleminde Türkiye genelinde Müslümanlar camilere giderek, İslam ümmeti için dua ederek geceyi ihya ettiler.
Bin aydan daha hayırlı olan ve Kuran-ı Kerim'in Hz. Muhammed'e indiği gece olan Kadir Gecesi, inanç turizminin merkezi konumundaki Şanlıurfa'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Yerli ve yabancı binlerce kişi Balıklıgöl'ü ziyaret ederken, Dergah camisinde büyük kalabalıkla namaz kılındı. Dergah camisinde yer kalmazken, yüzlerce kişi de cami avlusunda namaz kıldı.
Kadir gecesini ibadetle geçirmek isteyen vatandaşlar, Balıklıgöl platosunda bulunan Dergah caminde kuran dinleyip, namaz kılarken, ibadetini tamamlayanlar da alanda dinlenerek vakit geçirdi. İftar sonrası Balıklıgöl'e akın eden vatandaşlar, sahur vaktine kadar burada zaman geçirdi.
Programın ardından bazı vatandaşlar geceyi ibadetle geçirmek için camilerde kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48