Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Peygamberler Şehrinde Bayram Namazı Coşkusu

Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da her sene olduğu gibi bu senede camiler doldu taştı. Bayram namazı için Dergah Camisine akın eden Urfalılar, cami içerisinde yer kalmayınca cami avlusunda saf tuttu.

Şanlıurfa’da her bayram olduğu gibi bu bayramda da Balıklıgöl Platosundaki camiler Müslümanların akınına uğradı. Sabah erken saatlerden itibaren Camilere giden vatandaşlar saf tutmaya başladı. On bir ayın sultanı ramazan ayının bitmesinin ardından Hz. İbrahim (A.S.)'ın ata yurdu olarak bilinen Şanlıurfa'da binlerce kişi Bayram namazını kılıp okunan Bayram vaazını dinledi.Vaazda "Ramazan Bayramı kardeşleri kucaklama bayramıdır. Bu bayramda küs olan insanlar barışır, kucaklaşır. Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir." denildi

Namaza gelen vatandaşlar namaz sonrası bayramlaşıp mezarlıklara akın ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49