Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Peygamber şehrinde Kadir Gecesi coşkusu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan tasarrufta, Ramazan ayı boyunca camilerde teravih namazlarının kısıtlanmasının burukluğuna rağmen, vatandaşlar için yaşadıkları bölgelerde yürüyüş mesafesinde bulunan camilerde, pandemi kuralları çerçevesinde ibadet etme imkânı sunuldu.
Eller semaya açıldı, dualar edildi
Balıklıgöl Dergah Camisine yakın mahallelerde oturan vatandaşlar, Yatsı Namazı ezanı ile birlikte Dergah’ın yolunu tuttu. Bu mübarek Kadir Gecesi’nde ellerini semaya açan vatandaşlar, ülkeyi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin sona ermesi için dualar etti. Camide yapılan Kur’an tilavetini dinleyen cemaat daha sonra camiden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49