Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Peşmerge Kobani'ye Geçti!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Suriye sınıra 4 kilometre uzaklıkta bulunan Çukobirlik'e ait binada kalan 155 Peşmerge askeri, Kobani'ye geçti.

Irak'ın Erbil kentinden yola çıkan ve uzun bir yolculuğun ardından Türkiye'ye Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gelen burada 2 gündür bekleyen peşmerge Kobani'ye geçti. Saat 21.00 sularında hareket eden Peşmerge konvoyu, saat 21. 50 sıralarında Kobani'ye ulaştı.

Konvoyun geçişi esnasında yol güzergahı karşılıklı olarak trafiğe kapatıldı. Peşmergelerin Kobani'ye girişi öncesinde koalisyon uçaklarının IŞİD'e yönelik bombardımanı da yoğunlaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49