Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Pazarında Sebze Meyve Fiyatları
Son günlerde havaların ısınmaya ve Ramazan ayın başlaması pazardaki ürünlerin fiyatlarını da etkiledi. Şanlıurfa'da pazar esnafı, ürünlerin fiyatlarının sıcaklığa bağlı olarak düştüğünü belirtti. Bahçelievler Mahallesinde kurulan halk pazarında domates 2 TL, patlıcan 4 TL, kabak 3 TL, portakal 3 TL, limon 4 TL, biber 5 TL, salatalık 2 TL, patates ve soğan 3 TL’den satışa sunuldu. Pazar esnafı ürünlerin fiyatlarındaki dalgalanmaların hava şartlarından kaynaklandığını belirtirken, vatandaşlar ise fiyatların yüksek olmasından dert yandı.
“Fiyatlar Daha Da Düşecek”
Fiyatların düştüğünü aktaran pazarcı esnaf, havaların düzelmesiyle fiyatların daha düşeceğini ifade ederek, “Fiyatlar havalar düzeldiği için düştü. Havalar düzeldikçe ileriki günlerde bu fiyatlar daha da düşecek. Bu şekilde devam edecek, vatandaş da ucuza ürün alacak. Fiyatların yükselip düşmesi hava şartlarına bağlıdır. Masraflar ağır, domatesin bunun altına düşeceğini sanmıyoruz” dedi.
Mehmet Kaya esnaf ise, az bulunan ürünlerin fiyatlarının hala yüksek olduğunu belirterek, “Hava sıcak olduğu için domatesler düştü ancak patlıcan gibi ürünler az bulunduğu için hala yüksek. Halk şuan memnun. Domates 2 TL, en güzeli 4 TL. Patlıcan az bulunduğu için yüksek, 5 TL. Biberler 5 TL, şu zamana göre normal” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49